Frostviken

999.00 kr

  • Löstagbar innersula
  • Tillverkad i skinn/mocka
  • Varmfodrad med dragkedja
  • Vattenavvisande tex-membran
  • Vibramsula med bra grepp

 

Frostviken är en varmfodrad stövel tillverkad i skinn och mocka. Stöveln är utrustad med GRANTEX®, Graninges eget vattenavvisande tex-membran som är resistent mot regn och snö och står emot kyla. Stöveln har dragkedja på insidan, innersulan är löstagbar den har extra dämpning under hälen. Yttersulan från Vibram® ger ett stötdämpande och stabilt grepp på underlaget.

STORLEKSGUIDE FÖR DEN HÄR SKON

Rensa

Beskrivning

Varmfodrad stövel tillverkad i skinn/mocka och utrustad med GRANTEX®, Graninges eget vattenavvisande tex-membran som är resistent mot regn och snö och står emot kyla. Stöveln har dragkedja på insidan, innersulan är löstagbar den har extra dämpning under hälen. Yttersulan från Vibram® ger ett stötdämpande och stabilt grepp på underlaget.

Ytterligare information

Typ av sko

Dam

Färg

Brun

Storlek EU (mm)

36 (240), 37 (247), 38 (254), 39 (260), 40 (267), 41 (273), 42 (280)

Skötselråd

Använd skokräm för att vårda lädret, ger glans och återupplivar färgen. Om kängan är gjord i nubuck, använd en rengöring speciellt för mocka/ nubuck.

Impregneringsspray

Använd en vattenbaserad impregneringsspray som är effektiv mot smuts och väta som passar alla typer av material. Även utmärkt för syntetiska material och TEX-membraner.